"rulla rulla liten bulla"


Idag har jag fortsatt med lite förberedelser inför klaset på lördag. Det har rullats en massa chokladbollar. Jag hade inte tänkt bjuda på någon tårta, utan det blir vad jag är sugen på, nämligen: Marängsviss. Det fungerar alltid till vuxna, som till barn.

Receptet jag följde hittar du här.

Önskar er alla en riktig mysig torsdagskväll & imorgon är det F R E D A G!!


Kommentarer
Postat av: Cia40:)

Hej Louise !:)

Vad glad jag blev att du tittade in hos mig..:)

K:et har jag själv gjort, använde mig av billiga fönsterbrädor till alla de bokstäver jag gjort

själv...Ett K,A och E...Det är lättast när det är raka bokstäver...:)



KRAMAR Cia:)

2012-01-26 @ 23:37:11
URL: http://www.rodating.blogspot.com
Postat av: camilla

Sv.Louise.. tack tack... Det blir så snabbt fint m vit färg..

Vi brukar ofta äta just marängssviss o till kalas har jag en marängsviss tårtabomb.. så populär.. ett tips är att jag brukar färga grädden.. blir pifgigare då :)

2012-01-27 @ 10:33:29
URL: http://husnr8.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åhh, marängsviss är ju så gott! Helt klart en favorit hos mig!



Angående vårt bröllop så planerar och pratar vi lite smått. Blir ju inte så mycket tid när man kan sitta i lugn och ro själva. Ringarna är det som vi pysslar med nu. Har lämnat in ett förslag som som vi vill ha dem, väntar på svar...

2012-01-27 @ 15:34:38
URL: http://inredamedmera.wordpress.com
Postat av: Lina - Hus & Bus

Åh, vad gott med chokladbollar! Hoppas att det blir ett kul kalas på lördag.



Trevlig helg // Lina

2012-01-27 @ 17:37:27
URL: http://husochbus.webblogg.se/
Postat av: Emma

Mums för chokladbollar & maränsviss:P Trevlig helg, kramar emma

2012-01-27 @ 19:59:09
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: Hanna

Stort grattis till dig! fungerade inte at kommentera de andra inläggen. Önskar dig en härlig dag! Kram

2012-01-28 @ 14:21:54
URL: http://inredamedmera.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0