2013-10-31
Mannen tänkte på mig när denna lådan skulle kastas. Tur det! Vi har satt på hjul och nu får den agera soffbord ett tag framöver. Gillar den plåt som ligger på "locket".
 


LjusarrangemangI lördags skulle vi på kalas och istället för pengar och en blomma, gjorde jag ett eget ljusarrangemang + pengar. Jag blev själv förtjust i det! Får fixa något liknande till mig själv.

Vilket väder vi har, det blåser så in i. Barnen skulle på utflykt idag, men det blev inställt pga. klass 2 varningen som då rådde. Förra året skulle de på samma utflykt, som också ställdes in av samma anledning. Märkligt!

Ha en fin kväll, så ska jag fortsätta mysa i soffan framför brasan och en film tillsammans med min lilla familj ❤Tunisien 2013


I söndags kom vi hem efter en underbar vecka i Tunisien. Varmt och fint väder hela veckan. Underbart att få förlänga sommaren på detta vis.

Som ni kanske märkt händer det inte så mycket här hemma just nu, men något litet får man väl snart ta tag i :)

Hoppas ni mår bra!Äntligen hemma hos ossIdag hade jag vägen förbi Lagerhaus och köpte detta ljuset som jag länge tänkt köpa men glömt bort :)
Save-tangenten köpte vi på Systrarna Grene när vi var i Köpenhamn i somras. Glömt att visa er den. 

Har ni haft en fin lördag?
Kram Filt


Varit iväg med jobb igår och idag. Igår hade vi en aktivitet som gick ut på att i grupperna förbereda förrätterna till alla med stöd från Christian Hellberg från Sveriges mästerkock. Fick med oss vars
ett svart förkläde hem.
Senare på kvällen var det dags för att gå på glöd. Inget som jag vågade göra! För att värma oss ute i kylan fick vi vars en filt från Klippans yllefabrik.

 
(Bild lånad från actera.se)

Mer än nöjd med min nya filt, ett stort tack!

Vill passa på att önska er en underbar fredagskväll och helg.
RSS 2.0