Tävla hos Ellos

Tack vare fina Emma hittade jag till tävlingen som Ellos just nu arrangerar.
Detta är mitt bidrag:



Hjälp mig att vinna detta genom att lägga din röst på mitt bidrag.
Jag är så tacksam för alla som vill rösta på mig.
Tack på förhand!


En helhetsbild - Lillemans rum





Här har jag samlat alla bilder på lillemans rum, så man kan få en helhetsbild på hur det ser ut. Jag är nöjd & det viktigaste av allt lilleman är nöjd.

Sluttampen av lillemans rum



Nu är tavellisterna i lillemans rum också på plats. På denna sida av rummet återstår en sänglampa. Får se om vi tar en sväng inom IKEA till helgen, när vi ändå ska på Hem & Villa mässan. Vill eventuellt klämma in en vimpel någonstans med.

När mannen kom hem från jobbet igår, städade vi och röjde i garaget & gymmet. Det är nog hög tid att ta några nya bilder på gymmet, då det tillkommit en del träningsmaskiner.

Nu är det sista dagen denna månad, sedan går vi in i Mars månad & ett steg närmare vår =)


Lillemans tavlor


Efter några timmars pysslande blev det två nya tavlor till lillemans rum. Nu återstår det bara lite piffande, sedan är det "klart". Tavlorna är det enda som hänt i inrednings- & pysselväg denna helg. I fredagskväll kom ett par vänner över på middag.
Lördagen innehöll massor med bus på lekland & lite shopping till barnen. Lördagskvällen tillbingade vi tillsammans med min mormor & morfar framför melodifestivalen.
Söndagen bestod av lite skoshopping till mannen & mig. Filmmys på kvällen med den goda frukttallriken som jag visade er igår.
Hjälp vad tiden springer iväg & vad ljust det börjar att bli. Så otroligt U N D E R B A R T!

Hoppas att ni också haft en mysigt och fin helg....

Tutti frutti

Efter en fullspäckad helg sätter vi oss nu ner framför en film & med lite frukt som tilltugg.
Imorgon kommer mer detaljer från helgen...
Mysig & fin söndag


Skrivbordshörnan



Idag bjuder jag på lite nya bilder från lillemans skivbordshörna, som tidigare så ut så här. Största skillnaden är väl whiteboardtavlan, har även bytat ut lite på hyllorna & han har fått ett pennställ. Pennstället är en svart mugg som man kan skriva & måla på, så givetvis piffade jag till den med hans namn.

Idag blir det en social dag tillsammans med min gamla arbetskamrat & hennes barn. Eftersom jag & lillan är jätteförkylda får vi göra något annat, när lilleman ska till badhuset med sin mormor & moster. Jag hoppas verkligen att denna förkylning försvinner inom det närmaste innan den tar kol på mig. Man blir så oerhört trött & hänging.
För övrigt väntas det en helg utan något som helst planerat. Så skönt att man för en gångs skull kan ta helgen som den kommer.

Önskar er en underbar helg med förhoppningsvis stora mängder solsken!

P.s igår introducerade vi vårt uterum med en god middag, vilken energikick d.s

Inspiration i turkost

Inspiration kan man aldig få för mycket av...det är som godis för ögat & själen, mums!!
Inspiration i turkost från Mio ger vårkänslor & det känns som man behöver det nu. Denna perioden innan våren sätter igång tycker jag är allmänt trist, men man får försöka uppmuntra sig själv med inspirationer & färger. Bäst av allt är när solen vill titta fram, men tyärr händer inte det så ofta. När det väl händer märker man direkt hur mycket gladare & piggare man blir, så underbart! Som ni förstår vill jag har V Å R nu!

Hoppas jag kan sprida lite vårglädje till er med!






 

Tamburmajor


Denna tamburmajor fick följa med hem från Netto för 129:- sist jag var där. Krokarna på väggen räcker inte till när det kommer gäster & det är nästan ingen som märker att de finns. Nu kan man knappast missa vart man ska hänga av sig...




Dessa två finns på Åhlens för 399:- & ser mer eller mindre exakt likadan ut som en jag köpt.

(Nu fungerar äntligen vår dator igen...)

...ugglan...

Japp, nu för någon vecka sedan flyttade denna snygga ugglan in på nr 8. Han trivs som fisken i vattnet 😃

Som några utav er har märkt gick det inte att kommentera på mitt senaste inlägg & det går säkert inte nu i heller. Det är när jag gör inlägg från mobilen som det inte fungerar & just nu har jag inget val utan vår dator har lagt av så det kommer bli inlägg som ni inte kan kommentera 😞
Vill ni ändå komma i kontakt med mig så maila till mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">[email protected]

För övrigt har vi en paus från projekt & renovering just nu. Det behövs för att samla ny kraft & för att ägna lite mer tid till barnen.

Önskar en underbar lördag!!!


To do...

Piffade upp vår varmvattenberedare med en lite text. Perfekt ställe att både ha & skriva upp saker som vi måste göra & inte får glömma bort. Som ni kanske ser är tanken att göra en som liknar Ferm living, nu saknar jag bara den stora svarta rutan & en vit whiteboardpenna.


XXXL glasflaska



Nu har denna enorma glasflaska åkt ner från vinden. Denna fyndade jag på loppis i somras, då min tidigare hade gått i sönder. Riktigt mysig kvällsbelysning...!

Snyggt med...akryl...



Samtliga förvaringsprylar hade gärna fått lov att flytt in hos mig/oss. Mest av allt gillar jag tidningsstället!


Alla hjärtans dag <3


Detta är min alla hjärtans dukning <3
Underlägg - tårtpapper
"Girlang" - presentsnöre, utklippta servetthjärtan

Önskar er alla en glad & kärleksfull 14 feburari - alla hjärtans dag!

Fruktfat



Ett av fynden som jag gjorde från vår vind i helgen är detta - F R U K T F A T!
Tanken slog mig att jag hade ett sådant fruktfat på vinden, när jag såg detta från lagerhaus:

Visst påminner de om varandra?
Är du också intresserad av ett sådant fat finns de på lagerhaus för 149:-


**Snögubbe**



Denna snögubbe bor nu i vår trädgård! Lilleman verkligen älskar snön & vi måste ta vara på de dagar som den finns kvar. Ett, två, tre så är den borta....det har redan börjat töa nu ikväll. 

Fixar & donar

Det har nog snöat i princip enda sedan jag steg upp vid 8-tiden. Riktigt mysigt söndagsväder! Mannen & sonen drog ut en runda för att åka i backarna...så hinner jag bli klar med frysarna & kylarna. Jag har nämligen frostat av dessa & man får passa på när det är kallt ute så man kan förvara maten i uterummet undertiden. Igen kul jobb, men det händer väl att man gör det ungefär 1-2 ggr per år.


Det bästa var när vi bodde i lägenheten, för där valde vi att sätta in en kyl/frys som avfrostade sig automatiskt - underlättar! Om ni inte sätt bilderna på vår lägenhet vi hade innan eller om ni vill se de igen, så finns de här & här.

Nu får jag nog återgå till mitt "jobb", så jag också kan komma ut i snön en runda idag. Så nu vet ni vad som händer här hemma idag!

 


Mycket vackert!



Denna tallriksserie från IKEA är bara så otroligt snygg & stilren. Hade varit riktigt snygg att duka med. Hmm...värt att tänka på...

Idag tog jag en sväng upp på vinden - så några bilder på "nya" prylar kommer inom kort =)
Nej, nu ska vi dra ut en runda & åka pulka på den snön vi har kvar.

Vad gör ni idag?


Dukat i grönt...


Kvällen bjuder på lite socialt umgänge, alltid lika trevligt & mysigt. Ingen avancerad dukning, men grönt fick det bli - lite vårkänslor =)

Så, nu fick jag skapa en ny kategori - dukningar

Hoppas ni alla får en underbar fredagskväll!

Efterlängtad

Denna dagen har min son längtat till - att få åka P U L K A!!
För hans skull hoppas jag att snön stannar i ett par dagar till, men sen får den gärna försvinna så våren kan börja ta plats.


Middag



Idag bjuder jag på ett lite mattigare inlägg. Detta blev middagen här hemma idag. Grillad marinerad kyckling med keso & sallad. Egentligen ska det även vara avokado till, men de två vi hade hemma var helt mögliga så vi fick skippa det.

Nyttigt & gott!


LEGO

Denna vecka säljer City Gross dessa underbara lunchboxar & flaskor för 79;95:- 








Bild: Lekmer.se & City Gross


I´m so H A P P Y




Detta underbara tyg "Happy" & två matchande ljus från Village kunde jag inte motstå. Härligt med en liten färgklick i sovrummet. Nu är jag genast mycket nöjdare med sovrummet. Att det bara är något sådant relativt lite som ska till. Givetvis finns det fler små idéer, men det kommer allt eftersom. 

Hoppas att snön ligger kvar tills lilleman & mannen min kommer hem, så vi kan ut & åka lite pulka. Det är det enda lilleman "tjatar" om så fort han ser lite snö, så gulligt!

Önskar en underbar tisdag i denna kyla...

TV 8 - hustoppen





Vilket hus, så otroligt snyggt!
Detta är ett gammalt slakteri i Ulricehamn.

Om du vill se fler bilder, så finns det här.

Love

Även jag måste vissa dessa fantastiska bilder från Hemnet via mäklarfirman Hettinger. Love....







 


Flyttat runt...


Detta betongfat har nu fått flytta in & agera ljusfat på soffbordet (hmm...glömde att tända ljusen). Tidigare hade jag planterat i den, se här.
Alltid lika kul när man flyttar runt på saker & ting i hemmet. Det blir som nytt igen.

Jag tycker att det påminner om det betongfatet som village har i sitt sortiment nu, fast mitt är lite mörkare. Eller varför inte gjuta ett eget? 



Hoppas att ni alla får en lugn & skön söndag!

Hemmafynd


När jag öppnade en av kökslådorna hittade jag dessa burkar, ny är det dags att ställa fram de så att de syns. Kul när man tar upp saker från gömmorna, de blir som nya.

Vill önska er en fin & mysig fredag

Tejpat & donat


Idag fick en tom vägg i v-rummet/köket lite klädsel med några utprintade posters. Den med trekanter hittade jag via Lina med bloggen Hus & Bus & de andra två har jag själv fixat. Det ska upp någonting till, men jag ska smaka mig fram.

Väl mött



Bild: Alvhem Mäkleri

Vilken hall!! Så otroligt fint att mötas av en öppen spis & att det sedan är snyggt inrett gör rummet ännu bättre. Hyllplan istället för en skänk, byrå etc. tycker jag är en utmärkt idé. Det är även snyggt att hänga tidningarna på väggen på detta sätt.

Önskar en fin lillördag


snyggingar


Är du sugen på Karamellskålen Diamant så kostar den 59:- & det bäst av allt är att den tål diskmaskin. Disktransan Mistake kostar 29:- & hade varit snygg att rama in.


RSS 2.0