kvalitetstid...<3

Vi myser av den lilla minisemester som vi har tillsammans fram tom tisdag. Båda barnen föddes med blåsljud & igår var det dags för lilla strumpan att kontrollera sitt. Nu blir det inga fler kontroller för hennes del, då hennes hål växt igen, SKÖNT! Dagen fortsatte med en liten överraskning för lilleman =) VI ÅKTE BÅT! Det är så roligt att göra saker när man vet att han uppskattar det & kommer ihåg det.

Denna lördag började jag med en jogginrunda i parken & efter det svängde jag inom en piss kass värdelös loppis. Så inga fynd här inte =(

Ikväll har jag bokat bord på en restaurang i en närliggande stad. Det blir barnfritt & det enda mannen vet är att vi ska åka iväg vid 17-tiden. Han är nyfiken som bara den, men nej det ska vara en liten överraskning. Iget särskilt speciellt, men dock egentid, bara han & jag. Detta har inte hänt sedan vi skaffade barn. Antingen har vi varit med våra vänner eller någon annan, så aldrig bara vi två. Det är på tiden!

I veckan som gick fyndade vi fyra stolar på Blocket:




en tidig present

Lillemans har fått sin 3-årspresent i förskott. Snacka om en överlycklig pojk...

 

Givetvis blir det en liten present på självaste dagen, men det är studsmattan som är huvudpresenten. Lika bra att han fick den nu, så han kan få 100% användning av den detta året.

Nu skriker sängen efter mig!

smaskens!



Efter middagen blev det idag en skål med jordgubbar. Vilken sommarkänsla!

Mera piff...



...till uterummet.
Detta fynda jag igår på BOLAGRETS konkursförsäljning:
- fler kuddar
- ljuslyktor
- fleecepläd 
- en liten "boll"

Rosa & orange



Nu har det även tillkommit lite färg i vårt uterum. Denna vår och sommar blir det - ROSA & ORANGE
Mycket uppiggande färgkombo om ni frågar mig!

Har idag varit och fyndat lite småsaker på BOLAGRET som nu har konkusutförsäljning. Jag får visa er fynden imorgon.

Ha nu en fortsatt underbar måndag...

Kram på er <3


Dear lördag


Bild: Hemnet

I skrivande stund sitter jag i soffan med en filt & en stor kopp kaffe. En riktig mjukstart denna lördag.
Igår var jag på en mysig tjejkväll som bjöds på hemmabakad tacopaj, till efterrätt en underbart god cheesecake & två glas vin. Skönt med några timmars egentid, det behövs.

Precis som förra helgen har vi inga planer på vad som ska ske, utan vi tar det lugnt & tar helgen som den kommer.

Önskar en en underbar lördag...!


Gröna plaststolar


För ett par veckor sedan köpte vi två nya plaststolar från K-rauta till lillemans rum. Finns även i turkos, rosa & kostar endast 59 kr/st.
Detta får bli dagens tips från mig!

...vad fixar vi med?

Som jag nämde igår har vi fixat lite i trädgården under helgen. Planerna är att det så smått ska växa fram ett fint utekök. Vasken är på plats, skivan fast, avloppet installerat & som ni säkert förstår finns det en del småfixande kvar, men jag kunde inte hålla mig från att visa er =)



Vad tror ni? Kan det bli något av detta?

Vi har även hunnit med att sätta upp ett segelduk...



Den lilla "rabatten" gjorde vi för några veckor sedan. Ser så trist ut när inte gräset som ska växa där har taget form, men det blir nog bra sen. Tanken är att solsängarna ska få flytta & ett bord med stolar ska få ta plats. Vi tar det så lugnt så får vi det nog som vi vill ha det till slut =)

Dags att ta ett varmt bad. God kväll!


Sänglampa till lilleman

Vilken underbar helg som har passerat. Fast vi inte hade så mycket planerat, så har det ändå hänt en hel del. Igår blev det en runda till återvinningsstationen med allt från toalettrenoveringen, besökte mina morföräldrar, fixade i trädgården (bilder kommer), kvällen avslutades med grillning & fint besök av mina morföräldrar. Idag blev det fortsättning av trädgårdsfixandet & som planerat kom lillemans vän på besök. Först massor med lek hemma -> promenad -> köpte glass -> tittade på fåglarna i parken -> lekplats -> bäst av allt: VI ÅKTE BUSS! Lilleman älskar att åka buss & har länge tjatat om att få åka buss igen, så idag gick hans dröm i uppfyllelse. 

Nu har lilleman fått en sänglampa. Jag fyndade en på second hand för ett tag sedan, men kontakten var från stenåldern & vi har inte fått tummarna loss att fixa med den. Så, igår när min syrra kom med saker som hon rensat ut från källaren hittade jag denna:



..murgröna..

..i cylindervaser.

Denna fredagskväll har i stort sätt gått åt till att städa bilen invändigt. Riktig grovstädning behövs efter vintern.
Helgen som vi har framför oss tänker vi ta som den kommer, förutom på söndag eftermiddag då vi får ett besök av lillemans kompis.

Vad händer i helgen? 

Nymålat & nyklippt

Lite kvällsjobb i trädgården. Man får passa på när det inte regnar & är milt väder. Gräset fick sig en omgång med gräsklipparen & mina nya nerbankade pålar har fått sin andra omgång med svart färg.





Eldstad

Tanken är att det ska installeras en elstad i detta hus om allt går vägen. Så, idag tog vi en runda till Elda butiken för att få en överblick på vilka elstäder det finns på marknaden & vilken vi skulle vilja ha. Det är inget lätt val! Vilket märke? Vilken form? osv. Givetvis finns det en ekonomisk begränsning också.

De två vi fastnat mest för är dessa:


Bild: Scanspis


Bild: Keddy

Någon som har erfarenhet utav någon av dessa elstäder?
Eller finns det någon annan eldstad som ni kan rekommendera?


R


Loppisen jag & min syster besökte i lördags var inget vidare, utan vi fortsatte vidare till en liten söt butik. Där köpte jag två bokstäver ett "R" & ett "N". Tanken är att R:et så småningom ska målas svart & hängas upp på väggen, medan N:et eventuellt ska målas i rosa & hängas upp i dotterns rum. Vi får se hur det blir till slut....

Då, är det sista dagen på denna påskledigheten & imorgon börjar vardagen igen. Hoppas att ni har haft en lika underbar påsk som vi, dock kunde vädret varit bättre.


GLAD PÅSK



Vill bara titta in & önska er underbar GLAD PÅSK!
Njut & ta vara på ledigheten med era nära & kära....

done..




Accentfärgen till lilla toaletten blev: T U R K O S
Nu återstår endast en liten sak till. Det ska inhandlas en ram till postern, annars är allt klart!

Har du glömt hur det såg ut innan?


Inspiration - gult utomhus










Var tog våren vägen?

Igår när jag var och skrev på kontraktet för mitt nya jobb låg det snö på marken.
Inte alls kul, jag vill ha värme och sol. Därför bjuder jag idag på lite solgul inspiration, som gör sig så otroligt snyggt till allt det svarta.

Hoppas ni får en underbar tisdagskvälll mina vänner...

Massvis med bilder



Nu börjar toaletten ta form och vi är mycket nöja med resultatet. Toaletten känns så mycket större!
Äntligen börjar vi bli friska från denna envisa förkylning, feber & halsont, så igår & idag blev det små shoppingrundor. Vi inhandlade handdukar, handdukshållare, tvålpump, toalettrullehållare & toalettsists med mjukstägning m.m.
Nu är det dags för montering av saker, tvätta handdukar & sätta lister.

Fortsättning följer....

Trevlig söndag mina vänner!


RSS 2.0