Lite otippatNu ligger det en ny matta vid vår soffa. Det är mannen som har fått äran att välja helt själv 😉
Jag är inte 100% nöjd, men jag ska väl bara vänja mig.

Mmm...hämtade ut packet från Granit idag. Alltså jag älskar denna affär så mycket att jag tom blir kär i deras tejp och omslagspapper. Givetvis tyckte jag lika mycket om innehållet 😃 Mer om det senare.

Nu kallar sängen, sov gott 💤
Årets adventljusstake


I år blir det ingen avancerad adventsljusstake, men den fyller sin funktion i varje fall 😃
Snöflingor


Inga riktiga flingor än, utan jag fick inspirationen från några andra bloggar om att pärla snöflingor. Jag har tänk mig trä något snöre genom det och sedan hänga det i granen. 
Läsarfråga

Fick denna frågan av en läsare:
"Kan du inte skriva ett inlägg om hur man kan inreda ett tråkigt grått badrum med plastmatta i hyresrätt?"
 
Klart att jag vill det! Jättekul att få den frågan. Givetvis handlar det först hand om vilken budget man har och eftersom det inte framgår i frågan tänkte jag ta en variant med varor ur IKEA:s sortiment och en variant från H&M Home:s sortiment. Jag har bara lagt fokus på det som man kan "pynta" badrummet med och inte möbler etc.
 
Vår lilla toa har vita målande väggar med svart klinkers. Jag har sedan valt att färgsätta med turkost och svart. Jag verkligen älskar denna turkosa färg på toaletten och har därmed inte bytat sedan vi renoverade den. För att se bilderna i större format, så klicka på de.
 
 
Eftersom jag själv trivs så bra i de färgerna kör jag den billigare varianten i de färgerna med mycket inspiration från min egen toalett. Alla bilder nedan kommer från IKEA.
 
 
Urvalet från H&M Home blir i lite mer industriell look, med naturliga färger.
Alla bilder nedan kommer från H&M Home.
 
 
Jag önskar er en riktigt underbar lördag och hoppas att jag har kunnat inspirera någon :)
 
 
 
 
 
 

Underbara torsdag
SpaUnder södagen och måndagen var vi på spa med våra vänner. Givetvis var det barnfritt. Efter en 3-timmars lång spaupplevelse åt vi en underbart god trerätters.

Måndagen inleddes med en fantastisk god hotellfrukost och avslutades med en runda på Gekås. Det blev en hel del julklappar och lite annat smått.

Nu är vi lagom utvilade och kan ta oss an resten utav denna veckan som vi har framför oss.


Nykomling ❤


Den 5 november fick min arbetskamrat en liten pojke. Han föddes en månad tidigare. Idag ska jag få träffa de och skåda detta lilla mirakel. Passade på att handla på Kappahl i fredags när de hade 30% på allt för medlemmar. Blev en body (den på bilden fast med blåa ränder) och ett par byxor från Newbie. Köpte i strl 62, då det är lite lättare att ha sådana här sorts kläder på honom ❤
Lampa av rördelarÄntligen har vårt vardagsrum & kök fått nya fönsterlampor. Mannen min skruvade ihop lite rördelar, i med en sladd och en glödlampa. Klart! 
Det svåraste var att hitta rätt styrka på glödlampan. Efter många vändor mellan olika butiker, slutade det med en dimmer i uttaget. Nu kan man själv välja styrka. 
Varför tänkte vi inte på det från början? 😉RSS 2.0