Fyra år


Igår var det fyra år sedan vår finaste son kom till världen. Man förstår verkligen inte att det gått fyra hela år. Jag hade kunnat skriva hur mycket som helst nu....men denna blogg ska ju mest handla om inredning och lite smått :)

Han vaknade i varje fall med sång, presenter, pannkakstårta och "lallamjölk" (chokladmjölk). En överlycklig pojk!

Igår avslutade vi ett av tre kalas som vi ska ha för honom. Jag bakade en kladdkaka med nutellaöverdrag. Dekorerade den men en enkel liten vimpel gjort på grillpinnar och såklart fyra ljus.

Idag är det äntligen fredag, hoppas detta underbara väder håller i sig hela helgen!




Vilket hopp


Det tog lite tid innan ett nytt inlägg. Jag skyller på att man har mycket att göra och att tiden går förfort.

Planterat en murgröna i min loppiskruka.

Ha en bra dag, solen skiner hos oss och ikväll vankas det kalas


Tjänstresa


I onsdag och torsdag spenderade jag i Finland. Har aldrig varit i Finland tidigare, så det är alltid lika intressant att besöka något nytt. Det var med jobb som jag åkte dit med.

På köpcentret vi besökte fanns det en H&M home butik. Första butiken jag besökte. Tyvärr hade jag inte på mycket tid på mig att titta.

Då är det lördag idag och det verkar bli riktigt fint väder. Det blir väl ett par timmar i trädgården, men först fotbollsträning med lilleman.

Trevlig lördag!


En gammal goding


Kan inte komma ihåg om jag visat er vår fontän som vi gjöt för ca 2 år sedan. Annas blir det en repris. Den pryder vår framsida och jag är så nöjd med den precis som bänken vi gjort. Hoppas att vi får tummarna loss och gjuter något nytt denna sommaren. Jag verkligen älskar betong.

Just nu har vi långledigt tillsammans, så underbart!! Önskar en fin helg!


Äggkorg - loppisfynd


Har glömt att visa er denna äggkorg som jag fyndade på loppis för ett par veckor sedan. På torsdag är det loppisrunda igen :)

Hoppas ni har en fin dag i solen. Själv är vi ute i trädgården och fixar och njuter.

Önskar er en fortsatt fin lördag!!!


Födelsedagspresent


Idag fyller min pappa år. Det firade vi med en frukost hemma hos oss, grillning på eftermiddagen och i present fick han två sådana här oljelampor. Riktigt snygga om ni frågar mig, vill ha ett par själv också :)

De kommer från Clas Ohlson och kostar 99:-


RSS 2.0