Mar. 30, 2013
Ett gott frukosttips!
Superlätta och goda frukostfallor. Snabbt går det också!
9 st.
5 dl vetemjöl (du kan bra ersätta en del med andra mjölsorter)
1 msk bakpulver
1/4 tsk salt
2 msk sirap
2½ dl vatten
Gör så här:
1. Värm ugnen till 200 C. Klä en plåt med bakplåtspapper.
2. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Tillsätt sirap och vatten, rör om till en jämn deg.
3. Ta ut bollar av degen med hjälp av en sked och lägg på plåten. Forma runda med mjöliga händer.
4. Grädda i 200C i 12-15 minuter. Servera nybakade med smör och ost.
Vill även passa på att önska er en riktigt GLAD PÅSK!
Kram
Åh va hungrig jag blev nu! Är så otroligt gott med nybakat frallor, får se om det kan hinnas med i påsk, var alldeles gör länge sen jag bakade själv! Tack för tipset!
Mums måste testa:)